2011-12-03 08:54:13• hírek • astronet.hu

Napi Horoszkóp - Mérleg - jó napja lesz

Napi horoszkóp december 2.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Tevékenyen telik a nap, végre rendet tesz az otthonában. A szerelemben is felhőtlenebb idők várnak önre, a múlt veszekedéseit úgy látszik, mindketten végleg feledni óhajtják. A nap kisüt a lelkében akkor is, ha kint amúgy borús idő volna.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nehéz nap vár önre, szinte beleveszik a sok tennivalóba. Pedig néha lazítani is tudni kell. Talán nem baj, ha egy kicsit rendetlenebb az otthona, csak a lelke legyen békésebb. Egy közös családi kirándulás egy ellazulást adó fürdőhelyre mindannyiuknak jót tenne!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kedvezőnek ígérkezik ez a nap! Ne akarja azonban alapjában megreformálni az életét, mert az úgysem járhat egy csapásra sikerrel. Az apróbb, megfontoltabb változtatások sokkal célravezetőbbek, és több sikerrel járnak.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Itt a napja annak, hogy a családját is beavassa abba, milyen változásokat szeretne elérni életében. Ne ijedjen meg, ha eleinte nem vált ki egyértelmű lelkesedést. Idővel majd hozzászoknak, hogy önnek is van saját akarata és véleménye.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Sajnos megeshet önnel, hogy még a hétvégét is munkával kell töltenie. Azért adjon erőt önnek a gondolat, hogy még mindig jobb most egy kis túlmunka, mintha esetleg az ünnepek alatt. Pihenésképpen este menjen moziba, szórakozni párjával!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Rosszul kezdődik a napja, mindjárt nemet kell mondania valakinek. Jobb, ha már az elején erőt vesz magán, és elejét veszi a későbbi vitáknak. A makacsság néha erény is lehet, főleg, ha tényleg lehetetlen a kérés, amit önnek szegeztek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jókedvűen ébred, és ez meglátszik az egész napján. A derű kisugárzik környezetére, és sikerül mindenkit felhangolnia. Ebben egyik segítsége a muzsikaszó lehet. Egy jól megválasztott, dallamos zene csodálatos hangulatba emelheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Mindenki tiltakozása ellenére védelmébe vesz valakit, akit pedig nem ismer annyira, hogy ilyen határozottan kiállhatna érte. A bizalom szép, és a békítő hajlam még inkább. Talán meg is hálálja az illető. De, ha nem, akkor se keseredjen el túlságosan.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Zűrösen kezdődik a napja: egy véletlen folytán hihetetlenül zavaros históriába csöppenhet. Sajnos, minden jel arra mutat, hogy nem valami kandi kamerás megrendezésről van szó. A valóság néha sokkal bolondosabb, legyen úrrá rajta!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Jól indul a napja: fantáziájának otthonában is hasznát veszi, s a munkahelyén is olyan feladatokkal bízzák meg, amin még szabadnapján is szívesen foglalkozik. Az ön erénye a kitartáson túl a tökéletességre törekvés.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Bizonytalanul kezdődik a nap, vigyázzon, ne ügyetlenkedjen, mert ezzel mindent elronthat. Az időhúzásnál pedig csak a kapkodás lehet rosszabb. Ha nem biztos valamiben, ne szégyelljen tanácsot kérni egy olyan embertől, aki járatosabb a témában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ügyei egyáltalán nem állnak rosszul, vállalkozása is lassan beindul. Ám ez még csak a kezdet, megpihenni még botorság volna. Ha mérleget készít magában, mégis be kell látnia, hogy sokkal könnyebb dolga van már most, mint eleinte.

Napi horoszkóp

 

(astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: